Outdoorburo
info@outdoorburo.nl

Teamtraining

Outdoorburo biedt verschillende trainingsprogramma’s gericht op het ontwikkelen van effectiviteit van uw team en het veranderen van gedrag van medewerkers in posities. De trainingen van Outdoorburo zijn maatwerk en worden gegeven volgens een unieke, ervaringsgerichte methode.

 

                     

                                                                                                               

direct contact 

06-15599651

info@outdoorburo.nl

 

 

 Ervaringsleren is een methodiek, waarbij wij activiteiten inzetten om te werken aan verschillende persoonlijke en/of groepsdoelen als; vertrouwen, communicatie, beslis- en probleemoplossing en (sociale) verantwoordelijkheid. Het idee achter de methodiek is dat iemand leert door te ervaren.

 

Aan welk doel er specifiek gewerkt wordt, is aan jullie. Er zijn voor elk doel specifieke activiteitentypen, die door onze ervaringsleertrainers worden ingezet.

 

Bij de ervaringsleer-methodiek wordt bij een activiteit steeds met een vaste opbouw gewerkt, de zogenaamde Adventure Wave.

 

- briefing: de activiteit wordt uitgelegd, regels worden aangegeven en er wordt een passende metafoor gehanteerd.

- activity: uitvoering van de activiteit. Er gaat altijd een opwarmer vooraf aan de kernactiviteit en we sluiten af met een afsluiter.

- ending: het beëindigen van de activiteit.

- debriefing: nabespreking middels de vragen What? (wat gebeurde er), So What? (hoe voelde iedereen zich daarbij?) en Now What? (wat wordt hiervan meegenomen naar de volgende activiteit)

 

 

Neem contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is. Ervaringsleren wordt altijd "op maat" ingezet.

 

 

   
  

bedrijfsuitje Friesland schoolkamp Friesland outdoor Friesland vrijgezellenfeestje Friesland familiedag Friesland survival Friesland kinderfeestje Friesland activiteiten Friesland survivalfeestje Friesland teamuitje Friesland personeelsfeestje Friesland